Ne place sa
Te vedem zambind

Suntem o echipa de medici cu vasta experienta si cu o continua pregatire profesionala in domeniul stomatologiei, lucrand cu echipamente de ultima generatie. Va asteptam in cabinetul nostru pentru a va oferi tratamente chirurgicale si stomatologice moderne si personalizate patologiei dvoastra.

Pentru a avea motivele să zambiti, la ArtMedical gasiti toate tipurile de tratamente, cu rezultate sigure, rapide si performante!

ArtMedical a fost realizat pentru a avea toate motivele sa zambiti.

Pacienti multumiti
Manopere fara complicatii postterapeutice
Pacienti noi
Recuperari rapide

Recenzii
Pacienti

Artmedical
5.0
Based on 23 reviews
powered by Google
Szabolcs UngvariSzabolcs Ungvari
10:21 11 Jul 23
Un loc unde gasesti o echipa de medici minunati cu experienta si dedicati meseriei. Profesionisti, bine pregatiti, amabili si rabdatori cu pacientii. S-au explicat toate detaliile tratamentelor si care ar fi cele mai bune variante.Esti mereu intampinat cu zambetul pe buze si caldura.Servicii de inalta calitate, intr-un mediu relaxant. Recomand cu drag si incredere.Multumesc Dr. Gabriel si Nicoleta Armencea si echipei.
Flavia FFlavia F
15:15 29 Jun 23
Recomand cu încredere ArtMedical!Cabinetul este extrem de curat și modern, situat într-o zonă foarte accesibilă.Domnii doctori Armencea , pe lângă faptul că sunt profesioniști în adevăratul sens al cuvântului , sunt niște oameni minunați, cu o energie foarte bună și mereu cu zâmbetul pe buze. Înainte să descopăr acest cabinet, din cauza unor experiențe neplăcute din trecut nu am mers o bună perioadă de timp la dentist din cauza anxietății.Am ajuns la acest cabinet cu o urgență medicală și încă de la primul contact echipa mi-a inspirat foarte multă încredere. Acum nu îmi mai este frică de dentist și am început să îmi rezolv aici toate problemele stomatologice.
Circu AndreeaCircu Andreea
14:04 22 Jun 23
O echipă de profesioniști și de oameni minunați, atmosfera prietenoasă și confortabilă.Recomand aceasta clinica din perspectiva tuturor aspectelor: profesionalism, calitatea materialelor, aparatură ultraperformanta, igienă la standarde inalte, preturi!
Elena IancuElena Iancu
15:53 01 Jun 23
Doctori: profesioniști si foarte sociabiliLocatie: buna, central, cabinetul este forte primitorServicii: EXCELENTE
Andrei DascalAndrei Dascal
08:27 28 Nov 22
Recomand cu incredere ArtMedical pentru profesionalism, eficienta, modul de lucru si de comunicare cu pacientul.Lucreaza cu materiale de calitate si medicii sunt foarte atenti la detalii, niste adevarati specialisti.
js_loader
Recenzii clienti stomatologie
cristian balaj art medical cluj

Program

Vezi cand ne poti vizita la cabinetul nostru.

Luni
10:00-19:00
Marti
13:00-19:00
Miercuri
10:00-19:00
Joi
10:00-19:00
Vineri
10:00-19:00
Sambata-Duminica
Inchis

Doresti mai multe informatii?

ArtMedical

La noi gasiti toate tipurile de tratamente, cu rezultate sigure, rapide si performante!

Retele Sociale

Ne gasiti si pe

Copyright 2024 by ArtMedical. All rights reserved.

Copyright 2024 by ArtMedical. All rights reserved.

ro_RORomanian